CombatKit vojna oprema

INFORMACIJE

Otvoren CombatKit Hrvatska SHOWROOM

Datum objave: 1.07.2009. / Autor: info@combatkit.hr

U Staroj Marci nedaleko Ivanic Grada otvoren je CombatKit prostor za prezentaciju opreme.
Na istoj lokaciji moguce je i isprobati opremu na taktickom poligonu i uvjeriti se u kvalitetu i funkcionalnost nasih proizvoda.
Sve informacije i najave dolaska na mail info@combatkit.hrshowroom2.jpg showroom3.jpg showroom4.jpg showroom5.jpg showroom6.jpgNova butna futrola za pistolje MIV

Datum objave: 27.06.2009. / Autor: info@combatkit.hr

2_drop_leg_pistol_holster_m.jpg
Futrola je primarno izradena za pistolje s pricvrscenim taktickim lampama i laserima, te je potpuno prilagodiva obliku i dimenzijama svih modela pistolja sa ili bez takticke lampe.
Nosenje na butini.
Kliknite za sliku za odlazak na proizvod u katalogu.
K9 program u razvoju

Datum objave: 27.06.2009. / Autor: info@combatkit.hr

CombatKit zadnje 2 godine testira proizvode za pripadnike K9 postrojbi i sluzbene pse. Ove godine zapoceta je i suradnja s pripadnicima K9 jedinica u Hrvatskoj te trenerima sluzbenih pasa u Hrvatskoj. Vecina proizvoda je jos na testiranju, a u K9 ponudi su:
Prijenosna posuda za hranu i vodu.
Oprsnice s cickom za obiljezja jedinice i sluzbe.k9_medium_id_harness.JPG posuda_za_vodu1.jpg posuda_za_vodu2.jpgNova serija CQB dzepova za spremnike

Datum objave: 27.06.2009. / Autor: info@combatkit.hr

cqbm1.jpgCQB dzepovi namijenjeni su borbama u urbanim sredinama i u zatvorenim prostorima. Omogucuju brzo dohvacanje i vadenje spremnike (brza izmjena spremnika) te nemaju zastitne poklopce za spremnike. Naziv nove serije je M2.
Trenutno su u ponudi samo dzepovi za po jedan spremnik:
CQB dzep M2 za 1 spremnik jurisne puske, sifra: MA087
CQB dzep M2 za 1 MP5 spremnik, sifra: MA088
CQB dzep M2 za 1 pistoljski spremnik, sifra: MA089
a vise pogledajte na http://www.combatkit.hr/43-cqb
Stara serija s elasticnim osiguranjem spremnika i dalje ostaje u ponudi i to pod nazivom M1.Uveden novi sustav PALS ucvrscivanja

Datum objave: 27.06.2009. / Autor: info@combatkit.hr

Testiranja u ekstremnim uvjetima koje je provela norveska vojska pokazala su manjkavosti dosadasnjeg nacina ucvrscivanja krajeva PALS traka.
CombatKit kao i vecina vodecih proizvodaca vojne opreme do sada je koristio metalnu dugmad za ucvrscivanje kraja trake za dzep ili torbicu.

Od lipnja 2009. godine svi CombatKit proizvodi proizvode se sa novim i poboljsanim sustavom ucvrscivanja PALS traka nazvanim T-BAR PALS.Novi (1 i 2) i stari (3 i 4) sustav PALS ucvrscivanja:

tbar_pals1.jpg tbar_pals2.jpg tbar_pals3.jpg tbar_pals4.jpgOdaberi stranicu: 1 2 >